Min kurv

Min kurv

Et nyt eventyr begynder…

Eventyrdating.dk er et nyt datingsite for dem som holder af eventyr, og er trætte af rutineprægede dates. Det er et mødested for dem som ønsker at give deres date en unik og eventyrlig oplevelse, som de sent vil glemme.

 

Skab gode minder sammen

Hos Eventyrdating handler det om mere end blot at finde kærligheden. Det handler om at skabe uerstattelige minder sammen med interessante personer, gennem nye og spændende oplevelser. Vi tror nemlig på at man, gennem oplevelser, bedre kan opleve hinanden, da man ikke blot er fastlåst i en kedelig, rutinebaseret datingoplevelse. Herved kan man få et afbræk fra ensartede datingmønstre og flade samtaler, og vil, i stedet, kunne skabe nogle gode, unikke minder sammen med nye mennesker.

Kærligheden er derved, ikke nødvendigvis, det faste mål, da rejsen derhen kan være ligeså eventyrlig. En af initiativtagerne bag projektet Mette Kristensen siger:
” Det er jo ingen hemmelighed, at vi alle ønsker at dele oplevelser med nogen – uanset om det familie, venner eller veninder. Mange forhold er startet som venskabelige relationer, og det vil givetvis også være tilfældet her”

Vi ser derfor vores site som et mødested for eventyrere, som ønsker at finde ligesindede ildsjæle, de kan dele livets, store som små, oplevelser med.

 

Arrangér selv dine eventyr

Eventyrdating tilbyder et bredt sortiment af forskellige oplevelsesmuligheder, for at sikre at der er lidt til enhver smag. Du kan derved nemt vælge dit foretrukne event, og arrangere din date gennem vores side.  Giv din date en skøn oplevelse, og påbegynd jeres eventyr sammen!

 

KONTAKTINFO

Mette Kristensen
Mobil: + 45 42 462 462
Mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Web: www.eventyrdating.dk