Min kurv

Min kurv

VILKÅR, REGLER OG BETINGELSER FOR BRUG AF EVENTYRDATING.DK

Eventyrdating.dk, Danmarks første datingside for eventyrer

 

Kontakt

Denne webside drives og ejes af Eventyrdating.dk
E-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Mobil: + 45 42 462 462
Adresse: Eventyrdating, Jelshøjvej 45, 8270 Højbjerg
Åbningstiderne på telefon og chat er hver dag fra 09.00 til 20.00

 

Handelsoplysninger på eventyrshoppen

Ved handler foretaget på shoppen er den forventede leveringstid 2-5 dage.

VIGTIGT: Din betaling vil ikke blive trukket fra din konto, før produktet er sendt afsted til dig. 

 

Personlige data

Alle personlige data bliver behandlet fortroligt og bliver ikke videregivet. Vi er underlagt Persondataloven. 

 

Accept af aftalen

For at benytte tjenesten og/eller besøge webstedet, må du acceptere disse vilkår og betingelser. Du vil blive anset for at have accepteret disse vilkår og betingelser ved at bruge denne webside, uanset om du er registreret som medlem eller ej. Hvis du ikke accepterer disse vilkår og betingelser, skal du ikke benytte denne webside. Ved at benytte tjenesten og/eller websiden er du endvidere enig i at have læst Eventyrdatings.dk,s vilkår, regler og betingelser.

 

Bruger Aftale

Disse vilkår og betingelser udgør aftalen mellem dig og Eventyrdating.dk i forbindelse med din brug af Tjenesten og hjemmesiden ("Aftalen").

 

Personlige data

Alle personlige data bliver behandlet fortroligt og bliver ikke videregivet. Vi er, som alle andre der har oplysninger om brugere, underlagt Persondataloven.

 

Betingelser for profiler på Eventyrdating.dk

Du skal være over 18 år for at registrere dig som medlem af tjenesten eller for at bruge dette websted. Ved at bruge dette websted accepterer du at være bundet af denne aftale til at indgå denne aftale og overholde alle vilkår, regler og betingelser.

Du kan gratis blive medlem af denne tjeneste. 

Når du opretter en profil på Eventyrdating.dk, skal du som minimum udfylde alle de obligatoriske felter i oprettelsesformularen. Det er ikke et krav, at du indtaster hverken mobiltelefonnummer eller e-mail adresse, men vi anbefaler det, for at du kan få det fulde udbytte af alle Eventyrdating.dk’s funktioner.

 

Medlems-ID og password

Som en del af medlemsregistreringen, vil du blive bedt om at vælge et medlems-ID (brugernavn) og password (adgangskode). Vi kan nægte at acceptere enkelte brugernavne, herunder hvis det foreslåede medlems-ID efterligner andre, er eller kan være ulovligt, er eller kan være beskyttet af varemærke eller anden intellektuel ejendomsret, som er vulgær eller på anden måde er offensive, eller kan forårsage forvirring, som vi fastsætter i vores absolutte diskretion. Du er alene ansvarlig for fortrolighed og anvendelse af dit medlems-id og password (herunder alle aktiviteter, der gennemføres under dit medlems-id og password) og er enig i ikke at overføre eller videresælge dit brug eller adgang til websiden til en tredje part. Hvis du har grund til at tro, at din konto ikke længere er sikker, skal du straks underrette os, og straks ændre dit password ved at opdatere din kontoinformation under ”min profil”  

VIGTIGT: Ved at indtaste din e-mail adresse giver du os muligheden for automatisk at kunne fremsende en evt. ny adgangskode til dig, hvis du skulle glemme din adgangskode. Du accepterer samtidigt, at vi må sende nyhedsbreve til dig. Nyhedsbrevene kan indeholde annoncer.

Eventyrdating.dk tilstræber at vise så relevante profiler for dig, som muligt. Du kan selv være med til at det lykkes, ved at udfylde alle oplysninger på din egen profil.

Det er ulovligt at indtaste en falsk (en andens) e-mail adresse, telefonnummer eller andre oplysninger relateret til andre personer end dig selv. Alle tilfælde af brug af urigtige oplysninger vil blive politianmeldt med oplysning af blandt andet IP-nummer, der vil gøre det muligt for politiet at finde frem til personen bag oprettelsen.

Eventyrdating.dk accepterer ikke indhold i profilteksten med stærke pornografiske undertoner, hvilket også gælder for de billeder, du tilføjer din profil/fotoalbum.

Enhver form for pædofilt indhold, eller andet indhold af direkte ulovlig karakter vil blive politianmeldt med oplysning om blandt andet IP-nummer, der vil gøre det muligt for politiet at finde frem til personen bag oprettelsen.

Eventyrdating.dk accepterer ikke, at du i din profiltekst oplyser din adresse, dit telefonnummer eller enhver anden form for oplysning, der kan identificere dig.

Ved oprettelse af en profil på Eventyrdating.dk giver du samtidigt samtykke til, at Eventyrdating.dk må vise din profil for Eventyrdating.dks brugere, herunder både via e-mail og sidevisninger på Eventyrdating.dk. En profilvisning kan indeholde oplysninger om din politiske overbevisning, religion, sexualitet og tilsvarende oplysninger, såfremt du har indtastet dem på din profil. Hvis du ønsker at tilbagekalde dette samtykke, skal du slette din profil.

Eventyrdating.dk tilstræber, at sitet primært indeholder aktive profiler. Eventyrdating.dk forbeholder sig retten til at slette inaktive profiler manuelt, såvel som via automatiserede slettejobs.

Eventyrdating.dk forbeholder sig ret til, på ethvert tidspunkt og uden varsel, at kunne slette/ændre profiler, der udnytter Eventyrdating.dk kommercielt eller indeholder anden form for reklame, som er afstødende, useriøse, usande, diskriminerende, eller på anden måde vurderes til ikke at leve op til et redeligt niveau.

 

Betingelser for brugen af Eventyrdating.dk

Eksponering af virus

Du rådes til at holde dig opdateret med anti-virus og anti-mailware-software på alle tidspunkter. Vi påtager os ikke noget for eventuelle skader eller tab som følge af virus, mailware, spyware, trojanske heste eller nogen anden skadelig software som overføres gennem dit brug af webstedet eller tjenesten.

 

Egen risiko

Du anerkender, at dit brug af tjenesten og websiden udelukkende er på egen risiko. Eventyrdating.dk forpligter sig til at levere en hjemmeside og en tjeneste, som har til formål at give dig mulighed for at komme i kontakt med andre personer baseret på kriterier fastlagt af dig, men Eventyrdatind.dk påtager sig intet ansvar for eventuelle økonomiske eller ikke-økonomiske tab eller skader, du kan lide for brug af hjemmesiden og/eller tjenesten eller af hjemmesiden og/eller tjenesten ikke fungerer i henhold til dine forventninger.

Desuden skal du forstå, at du alene er ansvarlig for din interaktion med andre medlemmer af tjenesten. Eventyrdating.dk kan ikke og garanterer ikke, at hvert enkelt medlem eller bruger af tjenesten er, hvem han eller hun hævder at være. Derfor skal du være forsigtig i forbindelse med behandlingen af andre medlemmer eller brugere af tjenesten eller webstedet.

 

Breve og chat

Det er ikke tilladt at sende eller videresende breve på Eventyrdating.dk indeholdende kommercielt-, an stødende- eller diskriminerende indhold, kædebreve eller kontaktoplysninger på andre personer eller virksomheder.

Det er ikke tilladt at benytte chatten til spam og anden uanstændig henvendelse. Det er vigtigt, at den enkelte bruger, i alle tilfælde, husker at bibeholde en anstændig og redelig tone.

Eventyrdating.dk kan til enhver tid, og uden varsel, slette indlæg og profiler, såfremt én eller flere af ovenstående krav ikke opfyldes.

 

Events

Ved oprettelse af arrangementer under "Events" skal der være en arrangør, som er ansvarlig for arrangementet. Arrangøren er ansvarlig for at afvikle arrangementet som lovet overfor deltagerne.

Ved oprettelse af annoncering på Eventyrdating.dk vedrørende events, må indholdet ikke være anstødende eller på nogen anden måde diskriminerende.

Det gælder for alle arrangementer under Events, at arrangøren er forpligtet til at refundere den tilmeldtes betaling, hvis den tilmeldte melder afbud inden tilmeldingsfristens udløb.

Eventyrdating.dk formidler kun kontakten mellem tilmelder og arrangøren, og kan på ingen måde gøres ansvarlig for de enkelte events/arrangementer. Såfremt du finder arrangementet utilstrækkeligt, bedes du kontakte eventopretter. Hvis der ikke kan etableres en tilfredsstillende dialog, bedes du tage kontakt til Eventyrdating.dks support. Hvis Eventyrdating.dk bliver gjort bekendt med, at reglerne for oprettelse/afholdelse af en event ikke er overholdt, kan vi til enhver tid - og uden varsel - slette arrangørens arrangementer og/eller profil. Det vil ske uden nogen form for dækning af et evt. tab i forbindelse med de tab arrangøren måtte lide i forbindelse med en evt. aflysning, m.m. af arrangementet.

 

Betingelser for indsendelse (upload) af billeder på Eventyrdating.dk

Betingelser for profilbillede

Profilbilledet skal kun være af dig selv, dvs. der må ikke optræde andre personer på billedet og heller ikke børn. Det skal være nutidigt og du skal have brugsretten til billedet.

Profilbilledet må ikke indeholde logoer, links eller referencer til andre websites.

Profilbilledet må ikke virke voldeligt eller truende eller på anden måde indeholde ulovligheder.

Profilbilledet, hvor du kun er iført undertøj eller med seksuelle undertoner, må kun uploades i dit private fotoalbum og må ikke bruges som profilbillede.

Billeder, som må betegnes som modelbilleder og fakes, bliver ikke godkendt førend man kan fremvise et normalt dagligdagsbillede til at verificere ægtheden.

Hvert billede må kun figurere én gang.

Billeder, som ikke opfylder ovenstående krav, vil blive slettet uden varsel.

 

Betingelser for billeder i offentligt fotoalbum

Billeder af ens børn og ting, som man ønsker til "offentligt skue", er tilladt herinde.

Billedet skal være roteret korrekt.

Billeder, som må betegnes som modelbilleder og fakes, bliver ikke godkendt førend man kan fremvise et normalt dagligdagsbillede til at verificere ægtheden.

Billeder må ikke indeholde logoer, links eller referencer til andre websites.

Billeder med seksuelle undertoner (f.eks. nøgenhed), må kun uploades i dit private fotoalbum.

Hvert billede må kun figurere én gang.

Billeder, som ikke opfylder ovenstående krav, vil blive slettet uden varsel.

 

Betingelser for billeder i private fotoalbum

Billeder af ens børn og ting, som man ikke ønsker til "offentligt skue", er tilladt herinde.

Billeder af nøgenhed må kun være af dig eller personer der har givet sin accept.

Billeder må ikke indeholde logoer, links eller referencer til andre websites.

Billeder må ikke virke voldelige eller truende eller på anden måde indeholde ulovligheder.

Billeder, som må betegnes som modelbilleder og fakes, bliver ikke godkendt førend man kan fremvise et normalt dagligdagsbillede til at verificere ægtheden.

Hvert billede må kun figurere én gang.

Billeder som ikke opfylder ovenstående krav vil blive slettet uden varsel.

 

Betingelser for billeder vedhæftet i breve på Eventyrdating.dk

Billeder må ikke virke voldelige, truende eller anstødelige.

Billeder af anstødelig karakter, som bliver sendt uopfordret til andre brugere, vil uden varsel medføre en sletning af profilen.

 

Generelle betingelser

Enhver form for henstilling fra en medarbejder hos Eventyrdating.dk SKAL følges. Det er nødvendigt, at man er imødekommende overfor evt. advarsler og henstillinger. Advarsler gives, hvis Eventyrdating.dk bedømmer, at den uønskede adfærd kan være til gene for de andre brugere og/eller sitet som helhed. Vælger man at ignorere disse, kan det medføre sletning af profil og/eller karantæne fra Eventyrdating.dk.

 

Andet

Eventyrdating.dk vil løbende optimere og forbedre siden, så du som bruger altid nyder godt af den bedste funktionalitet. Eventyrdating.dk forbeholder sig retten til løbende at foretage ændringer på sitet, herunder at tilføje og fjerne funktioner.

Eventyrdating.dk er underlagt ”Lov om behandling af personoplysninger” og har forpligtet sig overfor Datatilsynet til at iagttage personers ret til anonymitet på Eventyrdating.dk og udvise ansvarlig omgang med personfølsomme oplysninger.

Eventyrdating.dk forbeholder sig alle rettigheder til alt materiale vist på websitet, herunder alle varemærker, logoer, billeder, fotos, animationer, videoklip, brugsvilkår og tekst. Det gælder også i forbindelse med levering af andre tjenester i tilknytning til brugen af Eventyrdating.dk, eller tjenester som Eventyrdating.dk har licens til at bruge. Ingen sådanne immaterielle rettigheder må kopieres, gengives, udgives, anvendes eller vises, uden skriftlig godkendelse fra Eventyrdating.dk. Overtrædelser vil blive retsforfulgt af Eventyrdating.dk eller andre rettighedshavere. Ved overtrædelse af ovenstående kan man pådrage sig erstatningsansvar jf. reglerne i almindelig dansk ret.

Eventyrdating.dk forbeholder sig ret til når som helst at ændre nærværende Brugsvilkår. Et medlem anses for at være informeret om sådanne ændringer, så snart de er udgivet på websitet. Ændringerne træder i kraft en måned efter udgivelse på websitet. For de medlemmer, som registrerer sig på websitet, efter ændringerne er udgivet, skal ændringerne gælde omgående, idet de nye Brugsvilkår udtrykkeligt godkendes ved registrering af medlemskabet.

Eventyrdating.dk kan ikke holdes ansvarlig for eventuelle nedbrud, fejl eller tekniske komplikationer som måtte opstå på websitet. Eventyrdating.dk påtager sig intet ansvar for fejl og mangler i indholdet på websitet.

Eventyrdating.dk er yderst opmærksom på, at alle brugere skal kunne føle sig trygge og glade på vores site. Derfor opfordrer vi alle til at anmelde ethvert form for indhold, som de påskønner, har til hensigt at nedgøre andre brugere eller sitet, eller på anden vis er i strid med vores betingelser. Disse anmeldelser skal ske til vores kundeservice.

 

Personlige oplysninger

Ved at benytte hjemmesidens ydelser indvilliger Brugeren i, at Eventyrdating.dk (den dataansvarlige) indsamler, overfører, lagrer og bruger dine personlige oplysninger på servere placeret i Danmark og den Europæiske Union som nærmere beskrevet i datapolitikken, jf. eventyrdating.dk datapolitik.

Brugeren er ansvarlig for, at dennes personlige oplysninger er nøjagtige og at beskytte sin adgangskode. Såfremt Brugerens adgangskode er blevet misbrugt, skal Forbrugeren straks anmode support om at ændre adgangskoden og spærre kontoen."

 

Priser

Eventyrdating.dk opkræver betaling for visse ydelser. Priserne fremgår af Eventyrdating.dk’s hjemmeside.

Eventyrdating.dk er til enhver tid berettiget til at ændre afregningsmetoder og prisernes størrelse uden varsel, og Eventyrdating.dk kan derfor bl.a. ændre sine priser midlertidigt eksempelvis i forbindelse med kampagner eller nye ydelser.

Såfremt Eventyrdating.dk kræver betaling for en ydelse, som Brugeren ønsker at benytte, vil Brugeren forud for den endelige accept af købet af ydelsen, få oplyst prisen (inkl. moms). Priserne er opgivet i danske kroner (DKK). Såfremt Brugeren ikke betaler, kan Eventyrdating.dk begrænse Brugerens mulighed for at bruge ydelserne. Såfremt Brugeren betaler med kreditkort, Dankort eller på anden måde, vil Brugerens betaling blive pålagt et gebyr, som Brugeren vil blive oplyst om, når Brugeren foretager betalingen.

 

Annullering af ydelser

Visse ydelser, der leveres af Eventyrdating.dk, er omfattet af Lov om forbrugeraftaler. Denne lov giver Forbrugeren mulighed for at annullere køb af tjenesteydelser, der er foretaget via internettet inden for 14 dage. Fortrydelsesretten bortfalder dog, når Forbrugeren lader en tjenesteydelse udføre. Forbrugeren accepterer, at udførelsen af Eventyrdating.dk’s ydelser iværksættes umiddelbart efter købet, og Forbrugerens ret til at annullere købet udløber derfor på dette tidspunkt.

 

Ansvar

Eventyrdating.dk påtager sig intet ansvar for Brugerens eller andre brugeres eller erhvervsdrivendes annoncer eller for de aftaler, som Forbrugeren indgår på baggrund af tilbud formidlet af Eventyrdating.dk

Brugeren accepterer ikke at holde Eventyrdating.dk ansvarlig for forhold og handlinger, som vedrører andre brugere og eller erhvervsdrivende, der annoncerer på siden.

Brugeren accepterer, at Eventyrdating.dk ikke garanterer kontinuerlig eller sikker adgang til Eventyrdating.dk’s ydelser eller Eventyrdating.dk, og at Eventyrdating.dk ikke gennemgår indhold eller oplysninger fra annoncører på og brugere af Eventyrdating.dk, hvorfor Eventyrdating.dk ikke giver nogen garanti eller indeståelse i forbindelse med visningen af et sådant indhold eller oplysninger, herunder i søgeresultater på Eventyrdating.dk. Brugeren accepterer endvidere, at Eventyrdating.dk heller ikke på andre områder yder udtrykkelige, implicitte eller lovbestemte garantier eller indeståelser.

Brugeren accepterer, at Eventyrdating.dk ikke er ansvarlig for noget tab, herunder direkte tab, tab af fortjeneste, driftstab, goodwill, omkostninger, udgifter og andre følgeskader, der opstår som følge af Brugerens brug af Eventyrdating.dk’s hjemmesider, ydelser, produkter og platforme, selvom Eventyrdating.dk med rimelighed kunne forudse muligheden for sådanne skader.

Såfremt Eventyrdating.dk bliver fundet ansvarlig til trods for de foregående afsnit, er Eventyrdating.dk’s ansvar over for Brugeren eller Brugerens aftaleerhververe eller kreditorer (hvad enten dette ansvar er opstået kontraktligt, uden for kontrakt, ved uagtsomhed, objektivt ansvar, lov eller anden måde) begrænset til det største af (a) Brugerens samlede betaling til Eventyrdating.dk i de 12 måneder forud for den sag, der giver anledning til erstatningsansvar, eller (b) DKK 1.000.

Brugeren skal skadesløs holde og friholde Eventyrdating.dk og for ethvert krav fra tredjemand, der relaterer sig til Brugerens annoncer eller indhold på Eventyrdating.dk oprettet af Brugeren, herunder godtgørelse for udgifter relateret tredjemands krav samt advokatomkostninger.

 

 

Handelsbetingelser

Generelle handels- og leveringsbetingelser:

Køb og betaling

Når du bestiller gaver på www.eventyrdating.dk er - medmindre andet er angivet - alle priser inklusiv indpakning og 25% moms.

 

Betaling med kreditkort

Du kan betale online med Dankort, Eurocard, Mastercard, Visa, Visa Electron og bankoverførsel.

 

Betaling via netbank

Du kan også betale via netbank til Nykredit bank regnr. 8113 kontonr. 5577758. Husk at oplyse ordrenummer og navn sammen med netbank-overførslen - ellers kan vi ikke sende gaven!
Vær opmærksom på, at vi først sender gaven, når vi har registreret din betaling, hvilket typisk tager en til to dage, fra du har foretaget overførslen afhængigt af tidspunkt og ugedag. Ønsker du hurtigere levering, skal du vælge kreditkort-betaling, så sender vi gaven samme hverdag, du bestiller, hvis gaven er på lager.

 

Levering

Eventyrdating.dk står ikke til ansvar for forkert angivne adresser. Ved køb af gaver til andre brugere, kan køberen ikke se adressen der bliver leveret til. Det er kun Eventyrdating.dk der har adgang til brugerens/modtagerens adresse. Det er brugerens/modtagerens ansvar, at det er den korrekte adresse der er angivet. Man skal ved oprettelse af en bruger, tage stilling til, om man vil modtage gaver fra andre brugere og her skal man angive hvilken adresse de skal leveres til.
Det er også muligt at skrive en modtageradresse selv, hvis der ikke skal sendes til en bestemt bruger.

 

Levering af blomster

Hvis modtageren ikke er hjemme, kan bestillingen sættes udenfor døren. Hvis det vurderes at temperaturen er for høj til at sætte chokoladen eller blomsterne uden for døren, tages den med til en Interflora butik, og der afleveres et kort, hvor modtageren anmodes om at afhente chokoladen/blomsten snarest muligt i butikken. Forekommer der meget høje dagstemperaturer og manglende skyggeforhold, eller lave dagstemperaturer, sættes hverken blomster, vin eller chokolade uden for døren. Ligeledes kan der forekomme situationer hvor vi ikke sætter bestillingen udenfor døren, hvis vi vurderer at det ikke er forsvarligt at efterlade bestillingen. Hele bestillingen tages med tilbage til butikken, og der afleveres et kort, hvor modtageren anmodes om at afhente bestillingen snarest muligt i butikken.

Er bestillingen til en etageejendom, eller anden ejendom, hvor det ikke er muligt at komme ind i opgangen, tages bestillingen med tilbage til butikken. Er det ikke muligt at aflevere et kort (primært pga. af aflåste hoveddøre til trappeopgange) forsøges modtager eller afsender kontaktet pr. telefon.

Du kan med fordel give os mulighed for at tage bestillingen med til butikken, I fald der ikke er nogen hjemme. Vi afleverer et kort, hvor modtageren anmodes om at afhente bestillingen snarest muligt i butikken. På den måde undgås eventuelle bortkomne bestillinger. Har kunden ønsket at modtage bekræftelse sendes den umiddelbart, når levering har fundet sted, hvis leverancen er i Danmark. Vi bekræfter ikke leverancer leveret i udlandet.

Levering kan ikke finde sted på søndage og helligdage (undtagen Mors dag, Fars dag og Valentinsdag).
Ved ekstreme vejrsituationer som snestorm og isslag, kan der forekomme uregelmæssigheder i leveringerne.

Levering på bestemte tidspunkter af dagen kan ikke loves, men vi gør selvfølgelig alt hvad vi kan, for at opfylde dine ønsker. Normalt leverer vi din blomster- eller vinhilsen inden for almindelig butiks- åbningstid. Alle leveringer til firmaadresser forsøges leveret inden 16.00. Til ikke brofaste øer kan det forekomme at vi ikke leverer personligt og må bede modtageren om selv at afhente bestillingen ved færgelejet. Samsø er dog undtaget, der leverer vi personligt.

 

Levering af gaver i Danmark

Bestillinger modtaget på hverdage inden kl. 12.00 (PostNord) sendes samme dag hvis gaven er på lager.
Gaver bestilt på hverdage efter kl. 12, lørdag, søn- eller helligdage - sendes hurtigst muligt eller næstkommende hverdag (medmindre der er ønsket anden leveringsdag).
Undtaget fra dag-til-dag levering er også Bornholm, ganske få øer samt yderdistrikter. Op til jul, påske, Mors dag, Fars dag og Valentinsdag kan vi ligeledes heller ikke garantere dag-til-dag levering.
Eventyrdating.dk sender gaven i henhold til den ønskede leveringsdato. Rettidig levering forudsætter dog at PostNord overholder dag-til-dag levering. Såfremt der opstår forsinkelser hos PostNord vil dette tilsvarende forsinke leverancen i forhold til den ønskede leveringsdato. PostNords kvalitetsmål omkring leveringssikkerhed er, at minimum 99% af pakkeposten er fremme rettidigt. Bemærk dog at denne procentsats er gennemsnitlig, og kan dække over lokale variationer.

Eventyrdating.dk kan ikke drages til ansvar for forsinkelser hos PostNord.

Det er kundens ansvar at følge op på, om pakken når frem til modtager. Hvis pakken af en eller anden grund ikke er nået frem, bedes kunden kontakte os. Der sendes ikke automatisk en ny pakke. Hvis gaven skal fremsendes på ny vil det koste en ekstra fragt (kr. i henhold til vægt). Ønskes ordren annulleret refunderes gavens værdi, fragten refunderes ikke.
Husk at udfylde leveringsadressen korrekt.

Skulle en gave mod al forventning være i restordre, kontakter vi dig hurtigst muligt efter registrering af din bestilling. Forbehold tages for trykfejl.

 

Levering af gaver til udlandet

Mllionærdating.dk leverer gaver til de fleste EU-lande, men vi kan ikke garantere, at gaver til udlandet bliver leveret præcist på den ønskede dato. Typisk vil en forsendelse tage 2-5 hverdage afhængigt af, hvilket land gaven skal leveres i. Vil du være sikker på, at gaven er der til tiden, så bestil i god tid.
Gaver indeholdende øl, vin, spiritus og tobak kan på grund af toldbestemmelser ikke sendes, uden at modtageren risikerer at blive afkrævet told. Da det ikke er særligt venligt at give en gave, som modtageren skal betale told for at modtage, foreslår vi, at gaver til udlandet ikke indeholder øl, vin, spiritus og tobak.

Priserne på gaver til udlandet er inklusiv indpakning og diverse indførselsformularer.
Eventyrdating.dk sender kun gaver til udlandet med track and trace, dvs. gaven kan spores hele vejen. Det er dyrere end at sende som privatpakke, da vores erfaring er, at gaverne ellers nemt forsvinder. Gaver til udlandet sendes treat as abandoned, hvilket betyder, at gaven ikke kommer retur, hvis modtager ikke findes på adressen eller nægter modtagelse. Dette er valgt, da returportoen næsten altid overstiger gavens værdi.

Prisen for forsendelse til udlandet vil fremgå ved bestilling. Prisen bliver oplyst, INDEN man godkender ordren.

 

Indpakning

Indpakningen er en stor del af den samlede oplevelse både ved at give og modtage en gave. Derfor bruger vi pæn og god indpakning, så du er sikret sikker transport og glad modtager.

 

Fortrydelsesret og bytteservice

Fødevarer (herunder chokolade) er undtaget fra forbrugeraftalelovens regler om fortrydelsesret ved fjernsalg (§ 7, stk. 2, nr. 1.) Vi tager derfor ikke fødevarer retur. Undtaget er naturligvis varer under reklamation, der efter forudgående aftale kan ombyttes på vores adresse. 

Der er 21 dages returret på varer regnet fra afsendelsesdato. Vælger du at fortryde eller bytte et køb, skal du blot returnere varen i væsentligt samme stand og mængde, som du modtog den. Efter vi har modtaget og godkendt varen, indsættes gavens købspris eksl.. fragtomkostninger til din konto. Omkostninger til returnering skal du selv afholde.
Specialpakninger eller varer købt med rabat samt sæsonvarer tages ikke retur.

 

Reklamationsret

Eventyrdating.dk yder 2 års reklamationsret i henhold til købeloven, omfattende fabrikations- og materialefejl, der konstateres ved varens normale anvendelse. Reklamationsretten dækker ikke fejl, skader eller slitage, direkte eller indirekte opstået som følge af forkert betjening, ringe vedligeholdelse, vold eller uautoriserede indgreb. Reklamation over fejl og mangler, som bør opdages ved sædvanlig undersøgelse af varen, skal meddeles eventyrdating.dk indenfor rimelig tid. Varen kan efterfølgende returneres for reparation, ombytning eller efter aftale evt. kreditering. I forbindelse med reklamationssager afholder Eventyrdating.dk returneringsomkostninger i rimeligt omfang.

Ved fejl, mangler eller helt udeblevne leverancer rettes henvendelse til:

Eventyrdating.dk

Jelshøjvej 45

8270 Højbjerg

E-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 

Varer sendt til os pr. efterkrav modtages ikke. Returnering kan også foretages ved at nægte modtagelse.

 

Sikkerhed og fortrolighedspolitik

Handel på internettet bliver mere og mere udbredt, da det er en nem og bekvem måde at handle på, men nogle kan stadig være lidt utrygge ved at oplyse kortnummer over nettet. Eventyrdating.dk benytter en betalingsgateway, som bruger en såkaldt SSL-forbindelse til at overføre dit kortnummer, og det betyder, at du kan være helt sikker på, at der ikke er andre, der får fat i dit kortnummer.

Vi registrerer IKKE kortnummer eller andre betalingsoplysninger. Eventyrdating.dk bruger de registrerede oplysninger til intern analyse af vores forretning for derved at kunne yde den bedst mulige service over for vore kunder.
Alle personlige oplysninger i forbindelse med handel transmitteres ukrypteret, opbevares krypteret, behandles fortroligt og gemmes på ubestemt tid. Ingen personlige oplysninger, der registreres på Eventyrdating.dk, vil blive videregivet, solgt eller på anden måde være tilgængelig for tredjemand.

 

Cookies

På Eventyrdating.dk.dk anvendes cookies med det formål at optimere websitet og dets funktionalitet, og dermed gøre besøget så nemt som muligt for dig.
Du kan til enhver tid slette cookies fra din computer, hvordan afhænger af din browser.

 

Logstatistik

Vi bruger en logstatistik på Eventyrdating.dk hvilket betyder, at et statistiksystem opsamler information, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende vi har, hvor de kommer fra og hvor på websitet det forlades mv.
Logstatistikken anvendes kun med det formål, at optimere Eventyrdating.dk.

 

Klageadgang

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til kundeservice. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til Forbrugerklagenævnet på www.forbrug.dk, såfremt betingelserne herfor er opfyldt.