Min kurv

Min kurv

KONKURRENCER

 

Vind Eventyrlige Præmier

Hos Eventyrdating bestræber vi os på, at lade vores medlemmer tage del i et helt særligt eventyr. Vores webshop tilbyder derfor alt fra spændende oplevelsespakker, til romantiske og eksklusive gaver. Eventyret stopper dog ikke der!

Ved at være medlem af vores fællesskab kan du få muligheden for at møde andre singler og deltage i vores eksklusive konkurrencer. Det er hurtigt og nemt at deltage, og du kan derved snildt gribe muligheden for at vinde fantastiske og smukke gaver!

 

ScreenClip

 

Fredag d. 9 marts – tirsdag d. 3 april

Eventyrdating afholder i denne periode en fantastisk konkurrence, for at oplevelse lidt forårs-fornemmelse i den kolde tid. Der er hele to eventyrlige præmier på højkant, og alt det kræver, er blot at du opretter en profil på eventyrdating.dk (OBS: Det er helt gratis!).

Første præmien er et ophold på Scheelsminde Herregård i Aalborg for to personer, med én overnatning. Her kan du dele en dejlig luksusoplevelse med en du holder af, eller en du kan møde på datingsiden, i de skønneste omgivelser! (værdi op til 3.765,-)

Anden præmien er en smuk og eksklusiv 24 karat guldbelagt rose. Er du træt af blomster der visner? Så vil denne vare evigt! (værdi 499,-). Du kan give den til dig selv, eller sende den til en mulig date på dating siden. Du kan se den i vores webshop: https://www.eventyrdating.dk/webshop

 

Vinderen vil blive fundet blandt alle nye medlemmer i perioden 9. marts til 3. april.

 

addtext com MDcxNzQ5MjM4NQ

 

Vinderne offentliggøres på vores facebook-side når konkurrenceperioden er afsluttet.
Hold dig opdateret med konkurrencernes forløb ved at like os på Facebook:
https://www.facebook.com/eventyrdating.dk/ 
https://www.facebook.com/Eventyrklub/